Friday, 29 March 2013

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf




ok!24hb start cuty udaa,, mcm besalaa,,lw cuty mang mudmw jln;jln sejaa,, mang destiinasii utama pii paparlaa ,,pii pat dalenk aqsii miiyuii:),, awl sua bsiiap tuu aa pgii tu ,, naa skaly urg umah g mcm'mcm ,, suma pun eyank yg bwt ,*cnth:yank! jga lu adel jp , aq mndy lu,iron kn tgunglaa ,,suarlaa,, bjulaa ,,*aduii! suma pun eyank ! sadiiss ! last'last aq jga yg lmbt kuar pdhal aq yg awl bgun ,, huhu ..sii miiyuiipun malar text,, lw ble saa trbang tuu p sna,, huhu,,taxii g lmbt gerak ! sakiit aty truss bha,, naa ,, smpe ppr truss stay kfc pat sii yunii ,,huhu,, pnya men buriink ,, bygkn laa ,, smpe ppr jm 11lbh gtu pastuu waiit cicil hbiis klas jm 2 ,,*bygkn aq wqit brp jm?* pnya buriink tym tuu ,, surg'surg g ,, aiiyaa !mang tlmpau buriinklaa,,nsiib ciiciil awl kuar klas,, pastuu mnambangla nii blek umah ,, smpe umah truss jmpa mama,, hehe,,,tlg'tlg mama g ptg kuliit bwng ,, smbiil criita'criita:)ptg ckiit bru drg miiyuii blek,,haha,, riindu nii bha sma dya,, mw gtaw ea yg aq riindu hbiiis ma ea,, tp aq maluu,, hehehe

Friday, 1 March 2013

10:02:13 (never forget^^,)

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf



yuhuu??hehe,,npa tarikkh nii?cuty pla bha,,msty hepii,,koz ble bebas drii umah,,hahaha,,sowtness~cuty nii saa plan out pii ppr koz saa sma toto saa sii susan mw wat BBQ ,, haha,, bkan kmii 2urg ja ,, ramaii bhaa,, haha,, tiia sbr nii,, sblum tu ,, ad 1 mamat nii memajal suh dtg pii umahny ,,kn ?*haii miiyuii?*waduh! pnyaa gagar,, pkiir bratus kaly aq truss,, diisebabkn ad urg
brabiiss merayuu,, dgn prasaan syg n kesiian aq ma ea tuu , aq pun oklaa,, haha..
honestly laa ,, mlm tu xsenang aq tdo bha,,mcm'mcm dpkiir,,huhu,, mw pakaii bju ap?kaler ap? sesuaii ka?mang tym tuu gabra gila,,huhu ,, suknya bgun'bgun ja trus m'iron bju n tdung,,pastu packing brg g ,, tgk jam awal msii,,*semangat jua aq nii*haha,, do i care? haha,, sii abg g lmbt siiap ,naa,, tym tu fullblast nevesstkot tnggal tren kn,, huhu,,sudah djngka,,tnggal tren*kasii gelak kat saa*rsa mcm mw ngiis ja tym tu tw,,huhu,, nsiib ad abg yg spoting motiing + penyayang nii support tmbng taxii*makaseh bang=)*hehe,, smpe dppr,,jmpa siist hazreen yg merangkap kka angkat aq yg mla knl dii laman sosiial facebook nii,,huhuhu..sementra menunggu sii miiyuii ambl kmii dipekan,,saa ma siist hazreen ambiil pluang mansau'mansau di pekan ppr tu,, gpun saa mang mw jmpa sii pantad kazen saa yg kja dii sna*hye kajent!*haha,,pnt mansau'mansau kmii stay dii taman,, jammed gjln rya,,besalla,, tym tu kn gong xii fa caii,, huhu,,skaly siist saa nii prsan smeone,,trus ea ckp tu mama mirul*waduh!nevessnyaa tym tu*mcm mw larii pecut ja balek bopot,,hahaha,,overkn?*eya biilang*haha..waiit pnya waiit ,, smpelaa drg miirul nii ambiil kmii ,, hahaha,, dlm perjlnnan tuu ,, suma siilent mode,,hahaha.*but,saa lw dlm keta mang diiam ja*hehehe,, kebiiasaan udaa ,, naa smpe udaa umah drg , tmbh g gagar ,koz byk urg dumhny,, maluuuu! tym trun drii keta tu truss miirul menghiilang ,, tba'tba ea kuar tunjuk tiimun + belacan , waduh! niikmat g tuu ea mkn ,, seram aq tgk~ pnyalaa jaat ea p bulii saa mkn tu belacan ,, aiiyoo ! pa ble bwt ,, rembat seja laa,, msiing'msiing kata xpedas,, huhuhuhu,, bezlaa dsnaa ,, santaii urg biilang:) hehehe ,, lamala jua dsna smbiil waiit toto saa sii susan dtg ambl ,, tba2 mamiinya suru tdo sna ,, pnya kaget tym tuu,, aiiyoo ,, appa! amma! mw jwb ap nii ,, huhu , , pastuu laliing aq nii ap g,, pjuk suh tdo snaa ,, alaahaii , dilema aq trus tym tu ,, mw stay or x , bpkiir jga tym tuu ,, lw stay blee tp saa pkiir jua yg saa uda jnjii sma pren saa sii susan tu tdo umahny ,, berbelah bgii saa tym tuu , sii laliing g mlr memujuk ,, nii yg bkiin lemah my herat ,, hahaha ,, last2 bncng sma kwn saa , suk bru drg ambil saa ,, soo? jawabnya,, saa bermalam dumah miiyuii laa ,, hahaha,, tym tuu siist hazreen pun kna bwa stay jgaa dsna,, tp parents ny tiia suruu ,, 1st tym pii pekmpungan benonii tuu ,, hehehe,, miiyuii ,, ! aq bhagiia:) sush mw luahkan bha,, hehehe,, awak iingat tym kat dpur? ta cucii piriing sma2? wow! seriiesly aq rsa mcm suamii istrii nii ,, hehehe,, maluu aq,, *senyum2 aq bwt nii entry koz mcm2 aq iingat ! bez bangett!*


bersambung~waiit entry pasnii k

perpiisahan termaniis:)

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf


haii? pliik ma tittle kaly ni? laguu seja bha tuu* urm , miirul iif kw ad msa kw dgr la laguu nii k , myb nii yg tersiirat daty aq*
oklaa ,, nothiing spesel juz mw hmm ,,, ntahlaa ,, serabutt nii!!!! iingat la mw  hepii'hepii nii mlm koz sii dady mw bwa jln'jln suk pii kk ,, sekaliian bwa belii hp baruu ,,*hepiinya jiiwa inii* fullblast hepii g bla sii dadii suru bwa miirul jga iikut !! aduii !! thankfull sungguh~ but today mood sii miirul semacam ja ,, hmm , bla dii text , rep piindiik ,, tu xksah sgt pun , tp yg saa kiisah smpe ea xmw rep bhaa ,, even d fb pun ,, aduii! nmpk ea on9 tp hmmm ,, mls mw cer ,, saa masii sabar ,,, tym mlm pun ea jp ad jp teda ,, heran bin pliik ka jga nii ,, msty ad smtiing nii ,, saa tryla korek'korek ,, mnatw ea mw gtaw kn ,, hmm ,, rupanya~ waduh!! pnya hancur aty aq ,, hmm ,, ok! breath iin , breath out ,, yup piija! u can do it !! don't cry ,, chiil bha bebeh piija! saa ok jerrrrr:)*tgk tu saa senyum* walaweii ,, npa la tym'tym gnii laguu nuraiin pla yg belagu'lagu*eh?ok nii masii,, xnangiis pun , tgk saa senyum masii:)* rupanyaa ea dah xnk saa bharap ,, miirul ! awak da buat slh! saa xksah law awk punahkn harapan saa ,, jnjii itu inii ,, tpii kw uda bwt famly aq bhrp ma kw ,, hmm ,, myb nii bkan slh kw surg ,, bkb jga slh  aq surg ,, tp ta dua yg slh .. even btul pun kw xmw aq bhrp lae ma kw ,, npa xsbeknya kw buat cara yg buat aq rsa aq open tuk xbhrp lae ma kw? kw bwt gnii lae bwt urg frust tw ,, klaa ,, satuu nasiihat tuk kw ,, aq tw aq xlyk mw nasiihat urg even drii aq pun begiinii trok ,, sebaeknya , even kw lyn prempuan jgn smpe liibatkn haty n perasaan drg , even kw xda niiat mw serius ma drg n jgn tlmpau bermen dgn jnjii even xdpt tunaiikn ,, haty permpuan nii lembut , senang jtuh ciinta ,, so? pliis ,, huhu ,, maf n thanx dptbhagiia kn aq ,, aq hargaii sgt'sgt! kw tetap kwn aq ,, even aq ckp aq jatuh bencii ma kw tp hakiikatnya hatii aq msii jatuh syg ma kw ,, aq hepii bla kw hepii ,, :) syg awk ketat'ketat,, honestly,, bkn mudah mw lpakn org yg ta syg riight? but ? smpe bla mw gnii even kta uda sdaya upya ambiil haty dya , tp dya ambiil riingn ja ,, mcm benda tu men'men ,, heii ! kmuu!! hargaii bha urg tuu ,, bsyukurlaa masii ad iinsan yg snggup bwt gtuu ,, wahaii hatii bersabarlaa~ yakiin ada hiikmah dii sebaliik nii suma k ,, pray for me ,, insya-allah ,, maaf ! maaf ! maaf !

Wednesday, 23 January 2013

OMG!!


maiigad ! maiigad! maaiigad! mcm x cya ja bla aq nyanyii mlm tdy bha,, *piija ka tu?* siince when aq
pndaii  ksii dgr sora aq nii ma urg ,, lbih2 g lelakii ,, impossible btol woo ,, *tuk miirul suma ble bha
asal aq xhiilang kw* ,, hehehe ,, 1st tym tu aq nyanyii  urg len dgr ,, slola xkn pnah pun ,, pegang miikrofon pun aq nii xretii ,, bkn xretii ,,aq nii pemalu n xyakiin yg aq nii ble nynyii
, , yala aq nii sedar , sora aq xsedap pun ,, iikan masiin g sedap d mkn berbandiing dgr sora aq yg sungguh memalukan nii ,,
seriius!! aq tersangatla malu!!!! maiigad! xxoxo:) peace woo!

Sunday, 20 January 2013

life must move on ~ xoxo!


ary nii hp aq sunyii sepii~ kecualii tdy ptg la ,, ad sii miirul text n kol ,, hepii jga rsa,, wlupun
wlupun xmcm sblum'sblum nii ,, xpa aq xksah ,, yg pntg kw ingt aq ,, today aq uda azam ma drii aq
, aq xkan gnggu sii miirul nii dlm semiinggu nii , why? aq mw bgii msa tuk dya mafkn aq , tuk aq tenangkn
fiikiirn ,, maf miirul ,, myb melupakn kw xkn mudah so aq hrp kw jgn suru aq lpakn kw k , malah aq lbiih bsyukur
knl kw ,, myb nii blsn tuk aq ,, aq pcya adhiikmah dii sebaliik niisuma , riight? doakn saa k beb! well~ mcm xdapluang suda
aq niimw piikat dya , dfbnya pun ea uda updte status ny ,, no tym 4 love , waduh! kecewa banget aq ,, sokey ,, breath in , breath out
, fuh~ sabar ,, n nii suma slh aq !! *tumbuk laju'laju kat aq*  tdy saa mkn belacan n 3bjii lada,, awesome x i?? *pcya or x tplg~*
but ,, fiinally saa skiit prut smpe kna bwa p kliinik ,, dktr sahkn ad ulser d prut saa ,, luka kciil~ *bru pdn mka saa kn?* skiit gla~
smpe saa nangiis guliing'gliing ,, kla beb! saa stop dsniin insya-allah saa akn bwt entry g k ,, salam ukhuwah~

Saturday, 19 January 2013

DOA BUAT MU^^,


'YA ALLAH , SAMPAIKAN SALAM RINDUKU KEPADA
AMIRUL HAKIMI IKMAL BIN DAUD SEHINGGA AKU MENJADI KERINDUANNYA' [AMIIN!!]


moshii'moshii guys! huhu ,, mcmna ary kmun today ?? mstii hepii kn? yla weekend
kn?  huhu ,, mstii ad yg kuar ma urg tsyg kn?*i hope i can be liike u all* hmm ,, me?
hmm ,, xda yg istimewa sgt pun ary nii , n i thiink pasnii ary'ary i pnuh dgn KESEDIHAN :(
Why? hmm , i sedih sgt mlm tdy ,, huhu ,, *puas uda ngiis ,mata bengkak , bkurung dlm blik!*
npa mlm tdy? hmm*surii if entry kaly nii byk word HMM*  xtw mcmna mw mulakn ,, mcm besa
tiiap mlm laliink  i sii miirul kol i*mcm slalo;)*hepii sgt~ huhu , pastu tba'tba ea tnya sal EX saa sii sab
OMG!*start sna aq xsdp aty da*huhu ,, then yup! ea tnya sal bnda yg slama nii aq buang drii my liife
sediihnya bla pkiir ma drii aq nii , nyesal pun ad , *mw tw smtiing? kwla urg 1st aq gtaw sumanya miirul!*
aq syg kw , aq tw kw dpt triima , aq tw kw bek sgt , aq pcya kw , maafkn aq*aq khiilaf*huhu aq sedar aq xlyk
untuk kw ,, tym tu bla aq uda gtaw kw suma , aq rsa pluang tuk aq mw mla kn iidup bru ma kw nipiis sgt! *aq tkot sgt kehiilangn kw*
puas aq ngiis smlm,, aq lega bla kw maafkn aq*aq rsa pluang aq cerah* huhu , tp aq msii rsa bslh ma kw*maafkn aq , maafkn aq miirul*
hmm , hmm ,, sakiitnya aq rsa , huhu , sakiit sgt ! aq xsnggup hiilng kw ,,  huhu , tym kw sii matii kol tu , aq ambiil
pluang mw solat taubat n solat miinta petunjuk , bla aq tgk hp aq ad miiskol drii ko , aq bsyukur sgt!*hanya tuhan ja tw
mcmna gembiiranya aq* tpii~  kegembiiraan tu b'tukar dgn kesediiha*malangkan hiidup aq?*hehe ,, but stu perangaii
aq , aq xmw urg tw aq sedih , even tym tu dada aq skiit sgt siimpn suma prob yg aq ad , aq juz dpt SMILE=) ,, *aq xmw urg len tw 
aq sediih n aq xmw drg pun kut sediih*hehehe ,, koz bla aq tgk drg hepii aq pun kut hepii :)k smbung cetaa ,,
rupa'ru[panya ea kol koz mw dgr kata2 akhiir drii aq*lae skaly aq ngiis*maf aq smatii kol koz aq xmw ckp ap'ap
, aq xmw dgr kw ckp gtu , aq xmw hiilang kw , aq xmw ! :( , btol aq xsnggup ,, aq miinta maaf sgt , aq bkn mcm kw
trus trg , aq pemendam,, aq mw sgt luahkn ap yg aq rsa nii ma kw , tp aqtw , byk mna pun aq text kw , kol kw ,
kw tetap ma pndriian kw kn? xmw lyn aq da kn?  xpaa ,, aq fhm ap kw rsa ,mang ptot pun kw wt aq gtu ,, aq xlyk
dpt rsa syg kw tu ,, btuah sgt spa dpt kw ,, slama mna kw xmw lyn aq , aq tetap bthan, wlupun aq akn riindu
triima mesej drii kw , kol drii kw , dgr kw nyanyii'nyanyii ma giitar kw , riindu dgr suma ceta kw dii majakiir ,
suma sal kw ,, wiill miis u miirul:(*lw aq ma kw aq rsa jd drii sndrii, lbiih kuat*maf aa miirul , saa tiia tdo smlm ,
saa try udaa tdo tp xdpt ,, saa waiit kw reptext saa, or kol *tp xda*saa stiil waiit kw smpe skang miirul ,, huhu ,,
aq menantii kw ,, ternyata cuaca ary nii menyebelahii kesediihan yg aq rsaa *hujan trun  dgn lebatnya*abaiikan saa~
saa suka biila ujan , saa tguk ujan trun , skurg2nya saa xksurgn mengiis , saa ad teman ,,*saa lega* hiidup saa
kesurangan ,, saa riindu AMIRUL HAKIMI IKMAL ! pliiss mafkn iinsan nii , aq perlu kw =( maf iif entry nii agak serabaii,
baii! xoxo!


Friday, 18 January 2013

blurr~

pst'pst !! hola guys~ thiis niight mcm agak suram ja ,, nda tw np tba'tba mud mendung ja*mw nangiis ;'(*
bru jap tdy bkol ma sii miiyuii nii  ,, dya gtaw yg knunny ea mw jln nty feb nii p auckland knu*tpu jerr*
pdahal pii KL ja ,, okla bha tuu ,, hehehe,, trasa aty jga bla kw ckp kw mw crii _ _ _ _ _ _ _ tu ,, *sediih*
mcm saa xd'hargaii*asal aa mlm nii aq sensiitif sgt?* huhu ,, pastu ea tnya mw jdy gf aq ka?*ofkozla syg ,, 
lw ble mw jd bnii trus* hahaha ,, pastu tba'tba saa iingat status sii ayiien d fb yg 'dlm iislam , bla lelakii tu
mw bwa prempuan tu kahwiin atas sliing menyayangii n prempuan tu b kta ok , mka mereka xrasmii uda
btunang=)*iindah kan iislam?* but sii miiyuii nii pun ad ja poiint  mw sii klh saa,, ea ckp dlm iislm jga 
ckp lelakii tdk lyk pliih waniita yg slalo mlyn lelakii dii laman sosiial *kiira gtula aytny* maiigad saa trus trasa nii
but saa lyn kwn saa n yg saa knl ja,*okla!pasnii saa log iin fb then unfriiend trus suma knln LELAKI yg saa xknl
,,huhu ,,>>mud serabut!<<huhu ,, tiia ap sii miiyuii tgor saa n saa triima tu*thanx miiyuii tgor aq*,, i know u lelakii 
yg bek n ble pimpiin saa ke jln yg benar*aq iingiin brubh untk mjdy yg lbiih bek , tlg bntu aq* saa sedar drii saa spa,,
saa mncuba untuk brubh , saa teriingiin sgt mw brubh ,, saa xsbek kmu ,, mafkan suma slh saa k ,,=( doakn saa yg
terbaek ,, triima kasiih~


xxS:E:R:A:Mxx


Haa!! msty pliik kn ma tajuk entry kaly nii?? hahaha ,, dnwurii laa ,, bkan nk seram sgt pun ,, saja ja bha tu*saa ja yg
seram!* npa saa SERAM? hahaha! gnii bha tu ,,smlm tym saa n sii miirul bkoliing*hye miirul?saa SENYUM nii bwt entry
koz saa INGAT kw=)*mcm'mcm kmii ceta ,, hhaha,, then ea tnya fullnem aq*sediih pla bla kw xtw nem saa bha=(* k ,abaiikn sii piija
yg ska mengarut nii,, hhahaha .. pastu ea mla la nyanyii lagu 'nuraiin' yg ntah bla rasmii jd febret lagu saa tu*smpe abg saa buriink blek'blek
lagu tu jaa d dgr*hahaha ,, tym ea semangt uda nynyi tu saa prasan ea slh sebut my nem ,, saa suru la ea sebut g ,, yala kn , mntw saa yg slh dgr
,, mlu juaa tu kn? hhaaha ,, but kenyataan nya bkn saa yg slh , ternyata sii miirul slh kol my nem ,, mw tw ap ea kol? FAEZAH!! :D*gelak kat miiyuii !! hahaha*
pastu sii miirul nii bwa saa speakiing bii*aduii ! pkara yg saa lemah law speakiing , but bla bwt eseii agak excelent pla saa(KENYATAAN! Bkan mw amburlaa~)
tp saa lyn ja la koz saa tiia mw ea kciil aty saa on ja speakiing ,, suda d agak! mang trok la bii saa bla bckp ! maluu saa ma sii miirul nii .. hbiis saa kna ,, hahaha
btw ,, thanx ya siir miiyuii atas tnjuk ajar tu ,, saa hargaii  wlupun saa malu yg amat sgt*practice make perfect, right?*hehehehe,, pastuu tiimbul la sturii sal belacan nii
maiigad! *msty ea suka mkn pedas nii* naa kn suda djangkaa sii miirul nii suka mkn pedas n belacan ,, maiigad!! *seram~*sudahla saa nii mang xble mkn pedas ,, almklumla
saa nii liidah kuceng!*xthan pedas*law saa mkn pun kompom perutt saa akn memulas n jwbnya TOILETlaa ,, huhu.. mw taw?? nty bla kmii mw jmpa ea mw bwa saa
pii mkn restorn n yg ad sediiakn belacan ,, then ea suh saa mkn tu belacan ,, maiigad!! miirul paksaa saa=( saa dpt byg kan ,, *sakiit prot udaa nii~SERAM piikir bla ta jmpa ty*
npala ad mknan yg bernama BELACAN nii wujud?? huhuhu tp xpala tuk kw miirul suma ble*saa syg bha ma kw*belacan pun belacan la miiyuuiii ~ huhu,, sbnar nya tym dskul
saa ad jga bljar mkn tu belacan*koz jeles bha tguk kwn'kwn saa mkn penuh niikmat* jd saa pun try la nii rsaa naa skaly mlmnya ,, perut saa memula kn aktiiviti nya la tu a.k.a 
ciiriit biiriit*jan gelak!*haha,, start sna kwn saa tiia ksii sentuh tu BELACAN g ,, lw d dwn mkn menu ny belacan kompom saa tiia sentuh pun ,, kwn saa yg ksii hbiis ,, yg pliiknya
biila megii karii or asam  lksaa saa dpt telan ,, sos ciilii pun saa ok!*pliik x saa?*hahaha,,so?? miiyuii !! pliisslaa aa ,, skiit ja ksii saa tu belacan ,, jan la dmngkuk bsar;'(*nangiis nii*
ble la aa,, pliisss**merayu'rayu nii* ,, dumah  pun mamii xpnah msak t belacan ,, aduii! g mna nii? hahaha ,,, xpala saa try k^^,
amiin^^,



Tuesday, 15 January 2013

sii stole my heart !!

*saa suka piict nii ! surii miirul saa stole d fb mu^^,
*piict dya pii tag pat saa*

hii !! hahaha,, entry kaly nii saa mw sturii sal jejaka yg tlh mncurii aty saa nii*chewahh!!* full nemnya sii AMIRUL HAKIMI BIN DAUD ,, number iicnya 950819125055*tua lae saa:(* nmber angka giiliirn nya >>HB4ooAo93*tw kan saa miirul?*hehehe ,, jan mara aa ,,saa syg kw bha tuu~ saa mw tw sal kw ,, tp saa malu mw tnyaa*tapujii eyh sii piija nii !!! eya ckp !! hhahaha*mcmna kmii knl?? sbar bhaa ,, ty saa saa sturii jga bha ,, lek k ! hahaha,, kmii knl drii hp ,, fhm? aduii ! meh snii saa explaiin ,, ea yg mula'mula text saa dii nmber diigii ,, pliik saa tp lyn ja la koz tym tu xda kwn btext gpun saa dumah kwn saa ,, saa tnya ea drii mna dpt nmber saa trus ea ckp sii apiik bgii , ,*pnya saa skiit aty tym tu ma sii apiik!*hahaha,, saa lyn ea nii dlu sma mcm drg apiik ,, juz pren ,, law saa d ostel ea slalo kol saa ,, saa lyn ea gtu'gtu ja ,, *jaatkn siipiija  , miirul? eya biilang!*bkn ap tym tu saa msii syg ma sii sab ,, aty saa ma sii sab jaa ,, but seriibu kaly syg ,, sii sab xpnah mw pdulii saa ,, *siiankn?*hahaha ,, pha leh bwt ~*gelak kat saa=D* skaly ad 1 ary tuu tgerak aty saa mw bwa sii miirul nii kapel*tym  tu saa seriius , xmcm slalo*then tu saa tawakal ja ,, yla kn malu laa ,, pompuan yg bwa kpel,, mcm desprete sgt! hahaaha! tanggal 271212 kmii kapel ,, hehehe ,, swett sgt !! saa mula lbiih syg dya then iingatan saa ma sii sab mula pudar , alhamdullillah~ saa thankful sgt !*hanya ALLAH ja tw mcmna prasaan aq tym tu*law mlm mang port kamii bkoliing ,, hhahaha ,, tp kdg'kdg lmbtla koz ea stay ma 'GENK BWAH KULUNG'*lucu kn?*saa xksah sgt pun asal ea xlpa saa ,, hhehehe,, but hbngn kmii xlmaa ,, pagii  NEW YEAR  kmii brek ! tp kmii brek cara bek la ,, hehe ,, alasan nya ea xdpt lpa kn exgf nya ,,*heii gurl !! btuahnya kw dpt bf mcm sii miirul nii ,, SETIA!* Pnya ea setiia jga relatiionshiip kmu smpe 4years*awesome , riight?*pnyala saa sediih tym tu ,, hbiis bguguran aiirmata saa*sediih sgt nii!*tp ap ble bwt~ tabah ja aty nii ,,, hehehe ,, seriiesly!! saa riindu banget sma sii miirul nii ,, riindu ea kol sa mlm'mlm ,, riindu dgr ea nyanyii ,, mcm'mcm lgu ea nynyii ,, yg bkiin saa tmbh DOUBLE LIKE g , sii miirul nii pandaii men giitar !! aduh ! mang saa caiirla ma lelakii pndaii men giitar nii ,, AWESOME! sii miirul nii suka nynyii lagu'nurain'xtwla spa siinger nii ,, tp liiriiklagunya tuu bkiin impak d aty woo ! keciil aty jga koz lagu tu mcm dtujukn ma exgf nya*sii piija jeles!*hahaha,, skalyad stuu ary tu,, tiia iingt bla ,, kmii mula btext then bkol ,, pnya hepii saa!!*asal tguk iinbox nem kw kuar , aduii ! snyum smpe teliinga la aq tu=)* saa tmbh senang bla kw bgii ruang aty kw tuk saa ,, hepii sgt! yaa ,, saa try tuk ambiil aty kw ,, tpkw pun usaha la tuk triima saa k !! sma'sama ta usaha ,, aq xksah pun kw xleh lpa ma exgf kw , tp pliisstriima aty saa nii ,,kluar la drii kepompong ciinta lama kaw ,, huhu ,, saa hepii bla lgu nuraiin tu dii change ma nem saa ,, hhahaha ,, hepii giilak saa koz 1ary tuukw sebut nem saa ja ,,*b'bnga'bnga nii aty saa*hehehe ,,saa gtaw ea yg saa sika tgk piictnya yg pegang gtar ,,,, xsngka pla dya trus wt profiil piict fb ny ,, tmbh saa suka ,, hehehe,, hope kaw dpt triima saa miiyuii! <3 pnt uda saa mw sturii ,, lw smbung kompom xhbiis nii ,, dii snii saa serta kn piict swetheart saa sii miiyuii! kmu jn STOLE ea drii saa k ,, pacah muka kmu ty oleh saa ,, hhahaha

halu guys!! hehehe ,, 1st mw miinta ampun la bky'byk koz lama tiia bwt entry g ,, sbnrnyaa ,, byk udaa saa bwt tp saa sve d draft ,, hahahaha
then saa tlaluu bz*kunula bz,,pdhal MALAS*,, k , stop bahas sal tu!! entry kaly nii saa mw sturii sal KAWAN saa yg nemnya MONICA @ nem fbnya susancomey'comey
kmu taw kawan saa nii COMEYY betull !! griigitan saa tgk wlupn dlm piict ,, ty last entry nii saa sii tiinguk piict nya ,,
betul xtpuu ,, diia comeii ,, !! griigiit tull! hahaha ,, kw tgkla sangs ty bla ta jmpa sa mw plok kw kuat'kuat !! hehehe ,, *hye mamii bear saa* (saa sengaja shared spya kw dpt bca)
*tapujii kn saa sangs?* yaa ckp !! hhahaha ,, kmii knal taon lpas xiingat bla ,, kmu taw kmii knal drii laman sosiial yg tgh HOT dii msa nii "FACEBOOK" laa ,, hehe ,tym tu sangss saa nii
yg iintro dlu ,,myblaa saa xbrap pastii sgt,, hehehe ,, *kasii bhuuu saa cepat!! *huhu,, bru padan mka saa=p ,, hahaha ,, pastuu kmii btukar nmber hp ,,start sna kmii aktiif btext ,,mcm urg kpel udaa
,, hahaha ,, *overkn saa sangss?* hahaha,,saa suka kwn ma sangss saa nii ,,bez! spotiink! be herself! trus trg ! n e-klass pren sma saa wlupn kmii len agama , then tiia pliih kwn ,, muahx sma kw sangss!!
hehehe,,, ea nii lw ad prob ea akn shared ma pren nya lelakii ja ,, koz ea lbh slesa gtuu ,, ea rapat ma 1mamat nii ,, nem nya sabriie ,, hehehe ,, ea nii exbf saa ,, why kmii brek??
adla tuu sbb'sbb t'tentu,,hee ,, but reality nya saa msii syg ma ea ,,hehe,, *xpa,, ea xdpt pun bca koz ea block saa*hehee~ lawdrg jmpa kompom bgdoh bgigiit! hahaha ,, lucu ,, law org tgk pun ble slh sngka
ngat drg kpel ,, hahaha,, lcuu ,, sangss?? blala ta dpt ketemu nii kn?? asyiik xjdy jaa ,,
ad ja halangan nya ,, huhuhu ,, riinduu tul saa ma kw nii !! huhuu



#surii sangs saa curii piict kw dFB#