Tuesday, 15 January 2013

sii stole my heart !!

*saa suka piict nii ! surii miirul saa stole d fb mu^^,
*piict dya pii tag pat saa*

hii !! hahaha,, entry kaly nii saa mw sturii sal jejaka yg tlh mncurii aty saa nii*chewahh!!* full nemnya sii AMIRUL HAKIMI BIN DAUD ,, number iicnya 950819125055*tua lae saa:(* nmber angka giiliirn nya >>HB4ooAo93*tw kan saa miirul?*hehehe ,, jan mara aa ,,saa syg kw bha tuu~ saa mw tw sal kw ,, tp saa malu mw tnyaa*tapujii eyh sii piija nii !!! eya ckp !! hhahaha*mcmna kmii knl?? sbar bhaa ,, ty saa saa sturii jga bha ,, lek k ! hahaha,, kmii knl drii hp ,, fhm? aduii ! meh snii saa explaiin ,, ea yg mula'mula text saa dii nmber diigii ,, pliik saa tp lyn ja la koz tym tu xda kwn btext gpun saa dumah kwn saa ,, saa tnya ea drii mna dpt nmber saa trus ea ckp sii apiik bgii , ,*pnya saa skiit aty tym tu ma sii apiik!*hahaha,, saa lyn ea nii dlu sma mcm drg apiik ,, juz pren ,, law saa d ostel ea slalo kol saa ,, saa lyn ea gtu'gtu ja ,, *jaatkn siipiija  , miirul? eya biilang!*bkn ap tym tu saa msii syg ma sii sab ,, aty saa ma sii sab jaa ,, but seriibu kaly syg ,, sii sab xpnah mw pdulii saa ,, *siiankn?*hahaha ,, pha leh bwt ~*gelak kat saa=D* skaly ad 1 ary tuu tgerak aty saa mw bwa sii miirul nii kapel*tym  tu saa seriius , xmcm slalo*then tu saa tawakal ja ,, yla kn malu laa ,, pompuan yg bwa kpel,, mcm desprete sgt! hahaaha! tanggal 271212 kmii kapel ,, hehehe ,, swett sgt !! saa mula lbiih syg dya then iingatan saa ma sii sab mula pudar , alhamdullillah~ saa thankful sgt !*hanya ALLAH ja tw mcmna prasaan aq tym tu*law mlm mang port kamii bkoliing ,, hhahaha ,, tp kdg'kdg lmbtla koz ea stay ma 'GENK BWAH KULUNG'*lucu kn?*saa xksah sgt pun asal ea xlpa saa ,, hhehehe,, but hbngn kmii xlmaa ,, pagii  NEW YEAR  kmii brek ! tp kmii brek cara bek la ,, hehe ,, alasan nya ea xdpt lpa kn exgf nya ,,*heii gurl !! btuahnya kw dpt bf mcm sii miirul nii ,, SETIA!* Pnya ea setiia jga relatiionshiip kmu smpe 4years*awesome , riight?*pnyala saa sediih tym tu ,, hbiis bguguran aiirmata saa*sediih sgt nii!*tp ap ble bwt~ tabah ja aty nii ,,, hehehe ,, seriiesly!! saa riindu banget sma sii miirul nii ,, riindu ea kol sa mlm'mlm ,, riindu dgr ea nyanyii ,, mcm'mcm lgu ea nynyii ,, yg bkiin saa tmbh DOUBLE LIKE g , sii miirul nii pandaii men giitar !! aduh ! mang saa caiirla ma lelakii pndaii men giitar nii ,, AWESOME! sii miirul nii suka nynyii lagu'nurain'xtwla spa siinger nii ,, tp liiriiklagunya tuu bkiin impak d aty woo ! keciil aty jga koz lagu tu mcm dtujukn ma exgf nya*sii piija jeles!*hahaha,, skalyad stuu ary tu,, tiia iingt bla ,, kmii mula btext then bkol ,, pnya hepii saa!!*asal tguk iinbox nem kw kuar , aduii ! snyum smpe teliinga la aq tu=)* saa tmbh senang bla kw bgii ruang aty kw tuk saa ,, hepii sgt! yaa ,, saa try tuk ambiil aty kw ,, tpkw pun usaha la tuk triima saa k !! sma'sama ta usaha ,, aq xksah pun kw xleh lpa ma exgf kw , tp pliisstriima aty saa nii ,,kluar la drii kepompong ciinta lama kaw ,, huhu ,, saa hepii bla lgu nuraiin tu dii change ma nem saa ,, hhahaha ,, hepii giilak saa koz 1ary tuukw sebut nem saa ja ,,*b'bnga'bnga nii aty saa*hehehe ,,saa gtaw ea yg saa sika tgk piictnya yg pegang gtar ,,,, xsngka pla dya trus wt profiil piict fb ny ,, tmbh saa suka ,, hehehe,, hope kaw dpt triima saa miiyuii! <3 pnt uda saa mw sturii ,, lw smbung kompom xhbiis nii ,, dii snii saa serta kn piict swetheart saa sii miiyuii! kmu jn STOLE ea drii saa k ,, pacah muka kmu ty oleh saa ,, hhahaha

No comments:

Post a Comment