Friday, 18 January 2013

xxS:E:R:A:Mxx


Haa!! msty pliik kn ma tajuk entry kaly nii?? hahaha ,, dnwurii laa ,, bkan nk seram sgt pun ,, saja ja bha tu*saa ja yg
seram!* npa saa SERAM? hahaha! gnii bha tu ,,smlm tym saa n sii miirul bkoliing*hye miirul?saa SENYUM nii bwt entry
koz saa INGAT kw=)*mcm'mcm kmii ceta ,, hhaha,, then ea tnya fullnem aq*sediih pla bla kw xtw nem saa bha=(* k ,abaiikn sii piija
yg ska mengarut nii,, hhahaha .. pastu ea mla la nyanyii lagu 'nuraiin' yg ntah bla rasmii jd febret lagu saa tu*smpe abg saa buriink blek'blek
lagu tu jaa d dgr*hahaha ,, tym ea semangt uda nynyi tu saa prasan ea slh sebut my nem ,, saa suru la ea sebut g ,, yala kn , mntw saa yg slh dgr
,, mlu juaa tu kn? hhaaha ,, but kenyataan nya bkn saa yg slh , ternyata sii miirul slh kol my nem ,, mw tw ap ea kol? FAEZAH!! :D*gelak kat miiyuii !! hahaha*
pastu sii miirul nii bwa saa speakiing bii*aduii ! pkara yg saa lemah law speakiing , but bla bwt eseii agak excelent pla saa(KENYATAAN! Bkan mw amburlaa~)
tp saa lyn ja la koz saa tiia mw ea kciil aty saa on ja speakiing ,, suda d agak! mang trok la bii saa bla bckp ! maluu saa ma sii miirul nii .. hbiis saa kna ,, hahaha
btw ,, thanx ya siir miiyuii atas tnjuk ajar tu ,, saa hargaii  wlupun saa malu yg amat sgt*practice make perfect, right?*hehehehe,, pastuu tiimbul la sturii sal belacan nii
maiigad! *msty ea suka mkn pedas nii* naa kn suda djangkaa sii miirul nii suka mkn pedas n belacan ,, maiigad!! *seram~*sudahla saa nii mang xble mkn pedas ,, almklumla
saa nii liidah kuceng!*xthan pedas*law saa mkn pun kompom perutt saa akn memulas n jwbnya TOILETlaa ,, huhu.. mw taw?? nty bla kmii mw jmpa ea mw bwa saa
pii mkn restorn n yg ad sediiakn belacan ,, then ea suh saa mkn tu belacan ,, maiigad!! miirul paksaa saa=( saa dpt byg kan ,, *sakiit prot udaa nii~SERAM piikir bla ta jmpa ty*
npala ad mknan yg bernama BELACAN nii wujud?? huhuhu tp xpala tuk kw miirul suma ble*saa syg bha ma kw*belacan pun belacan la miiyuuiii ~ huhu,, sbnar nya tym dskul
saa ad jga bljar mkn tu belacan*koz jeles bha tguk kwn'kwn saa mkn penuh niikmat* jd saa pun try la nii rsaa naa skaly mlmnya ,, perut saa memula kn aktiiviti nya la tu a.k.a 
ciiriit biiriit*jan gelak!*haha,, start sna kwn saa tiia ksii sentuh tu BELACAN g ,, lw d dwn mkn menu ny belacan kompom saa tiia sentuh pun ,, kwn saa yg ksii hbiis ,, yg pliiknya
biila megii karii or asam  lksaa saa dpt telan ,, sos ciilii pun saa ok!*pliik x saa?*hahaha,,so?? miiyuii !! pliisslaa aa ,, skiit ja ksii saa tu belacan ,, jan la dmngkuk bsar;'(*nangiis nii*
ble la aa,, pliisss**merayu'rayu nii* ,, dumah  pun mamii xpnah msak t belacan ,, aduii! g mna nii? hahaha ,,, xpala saa try k^^,
amiin^^,



No comments:

Post a Comment