Friday, 29 March 2013

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf




ok!24hb start cuty udaa,, mcm besalaa,,lw cuty mang mudmw jln;jln sejaa,, mang destiinasii utama pii paparlaa ,,pii pat dalenk aqsii miiyuii:),, awl sua bsiiap tuu aa pgii tu ,, naa skaly urg umah g mcm'mcm ,, suma pun eyank yg bwt ,*cnth:yank! jga lu adel jp , aq mndy lu,iron kn tgunglaa ,,suarlaa,, bjulaa ,,*aduii! suma pun eyank ! sadiiss ! last'last aq jga yg lmbt kuar pdhal aq yg awl bgun ,, huhu ..sii miiyuiipun malar text,, lw ble saa trbang tuu p sna,, huhu,,taxii g lmbt gerak ! sakiit aty truss bha,, naa ,, smpe ppr truss stay kfc pat sii yunii ,,huhu,, pnya men buriink ,, bygkn laa ,, smpe ppr jm 11lbh gtu pastuu waiit cicil hbiis klas jm 2 ,,*bygkn aq wqit brp jm?* pnya buriink tym tuu ,, surg'surg g ,, aiiyaa !mang tlmpau buriinklaa,,nsiib ciiciil awl kuar klas,, pastuu mnambangla nii blek umah ,, smpe umah truss jmpa mama,, hehe,,,tlg'tlg mama g ptg kuliit bwng ,, smbiil criita'criita:)ptg ckiit bru drg miiyuii blek,,haha,, riindu nii bha sma dya,, mw gtaw ea yg aq riindu hbiiis ma ea,, tp aq maluu,, hehehe

Friday, 1 March 2013

10:02:13 (never forget^^,)

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf



yuhuu??hehe,,npa tarikkh nii?cuty pla bha,,msty hepii,,koz ble bebas drii umah,,hahaha,,sowtness~cuty nii saa plan out pii ppr koz saa sma toto saa sii susan mw wat BBQ ,, haha,, bkan kmii 2urg ja ,, ramaii bhaa,, haha,, tiia sbr nii,, sblum tu ,, ad 1 mamat nii memajal suh dtg pii umahny ,,kn ?*haii miiyuii?*waduh! pnyaa gagar,, pkiir bratus kaly aq truss,, diisebabkn ad urg
brabiiss merayuu,, dgn prasaan syg n kesiian aq ma ea tuu , aq pun oklaa,, haha..
honestly laa ,, mlm tu xsenang aq tdo bha,,mcm'mcm dpkiir,,huhu,, mw pakaii bju ap?kaler ap? sesuaii ka?mang tym tuu gabra gila,,huhu ,, suknya bgun'bgun ja trus m'iron bju n tdung,,pastu packing brg g ,, tgk jam awal msii,,*semangat jua aq nii*haha,, do i care? haha,, sii abg g lmbt siiap ,naa,, tym tu fullblast nevesstkot tnggal tren kn,, huhu,,sudah djngka,,tnggal tren*kasii gelak kat saa*rsa mcm mw ngiis ja tym tu tw,,huhu,, nsiib ad abg yg spoting motiing + penyayang nii support tmbng taxii*makaseh bang=)*hehe,, smpe dppr,,jmpa siist hazreen yg merangkap kka angkat aq yg mla knl dii laman sosiial facebook nii,,huhuhu..sementra menunggu sii miiyuii ambl kmii dipekan,,saa ma siist hazreen ambiil pluang mansau'mansau di pekan ppr tu,, gpun saa mang mw jmpa sii pantad kazen saa yg kja dii sna*hye kajent!*haha,,pnt mansau'mansau kmii stay dii taman,, jammed gjln rya,,besalla,, tym tu kn gong xii fa caii,, huhu,,skaly siist saa nii prsan smeone,,trus ea ckp tu mama mirul*waduh!nevessnyaa tym tu*mcm mw larii pecut ja balek bopot,,hahaha,,overkn?*eya biilang*haha..waiit pnya waiit ,, smpelaa drg miirul nii ambiil kmii ,, hahaha,, dlm perjlnnan tuu ,, suma siilent mode,,hahaha.*but,saa lw dlm keta mang diiam ja*hehehe,, kebiiasaan udaa ,, naa smpe udaa umah drg , tmbh g gagar ,koz byk urg dumhny,, maluuuu! tym trun drii keta tu truss miirul menghiilang ,, tba'tba ea kuar tunjuk tiimun + belacan , waduh! niikmat g tuu ea mkn ,, seram aq tgk~ pnyalaa jaat ea p bulii saa mkn tu belacan ,, aiiyoo ! pa ble bwt ,, rembat seja laa,, msiing'msiing kata xpedas,, huhuhuhu,, bezlaa dsnaa ,, santaii urg biilang:) hehehe ,, lamala jua dsna smbiil waiit toto saa sii susan dtg ambl ,, tba2 mamiinya suru tdo sna ,, pnya kaget tym tuu,, aiiyoo ,, appa! amma! mw jwb ap nii ,, huhu , , pastuu laliing aq nii ap g,, pjuk suh tdo snaa ,, alaahaii , dilema aq trus tym tu ,, mw stay or x , bpkiir jga tym tuu ,, lw stay blee tp saa pkiir jua yg saa uda jnjii sma pren saa sii susan tu tdo umahny ,, berbelah bgii saa tym tuu , sii laliing g mlr memujuk ,, nii yg bkiin lemah my herat ,, hahaha ,, last2 bncng sma kwn saa , suk bru drg ambil saa ,, soo? jawabnya,, saa bermalam dumah miiyuii laa ,, hahaha,, tym tuu siist hazreen pun kna bwa stay jgaa dsna,, tp parents ny tiia suruu ,, 1st tym pii pekmpungan benonii tuu ,, hehehe,, miiyuii ,, ! aq bhagiia:) sush mw luahkan bha,, hehehe,, awak iingat tym kat dpur? ta cucii piriing sma2? wow! seriiesly aq rsa mcm suamii istrii nii ,, hehehe,, maluu aq,, *senyum2 aq bwt nii entry koz mcm2 aq iingat ! bez bangett!*


bersambung~waiit entry pasnii k

perpiisahan termaniis:)

http://3.bp.blogspot.com/-knp77DBvej8/TqUTdpkAmII/AAAAAAAABhU/4UQWJCtVbcA/s320/Assalammualaikum+word+copy.png#sthash.HduDh36u.dpuf


haii? pliik ma tittle kaly ni? laguu seja bha tuu* urm , miirul iif kw ad msa kw dgr la laguu nii k , myb nii yg tersiirat daty aq*
oklaa ,, nothiing spesel juz mw hmm ,,, ntahlaa ,, serabutt nii!!!! iingat la mw  hepii'hepii nii mlm koz sii dady mw bwa jln'jln suk pii kk ,, sekaliian bwa belii hp baruu ,,*hepiinya jiiwa inii* fullblast hepii g bla sii dadii suru bwa miirul jga iikut !! aduii !! thankfull sungguh~ but today mood sii miirul semacam ja ,, hmm , bla dii text , rep piindiik ,, tu xksah sgt pun , tp yg saa kiisah smpe ea xmw rep bhaa ,, even d fb pun ,, aduii! nmpk ea on9 tp hmmm ,, mls mw cer ,, saa masii sabar ,,, tym mlm pun ea jp ad jp teda ,, heran bin pliik ka jga nii ,, msty ad smtiing nii ,, saa tryla korek'korek ,, mnatw ea mw gtaw kn ,, hmm ,, rupanya~ waduh!! pnya hancur aty aq ,, hmm ,, ok! breath iin , breath out ,, yup piija! u can do it !! don't cry ,, chiil bha bebeh piija! saa ok jerrrrr:)*tgk tu saa senyum* walaweii ,, npa la tym'tym gnii laguu nuraiin pla yg belagu'lagu*eh?ok nii masii,, xnangiis pun , tgk saa senyum masii:)* rupanyaa ea dah xnk saa bharap ,, miirul ! awak da buat slh! saa xksah law awk punahkn harapan saa ,, jnjii itu inii ,, tpii kw uda bwt famly aq bhrp ma kw ,, hmm ,, myb nii bkan slh kw surg ,, bkb jga slh  aq surg ,, tp ta dua yg slh .. even btul pun kw xmw aq bhrp lae ma kw ,, npa xsbeknya kw buat cara yg buat aq rsa aq open tuk xbhrp lae ma kw? kw bwt gnii lae bwt urg frust tw ,, klaa ,, satuu nasiihat tuk kw ,, aq tw aq xlyk mw nasiihat urg even drii aq pun begiinii trok ,, sebaeknya , even kw lyn prempuan jgn smpe liibatkn haty n perasaan drg , even kw xda niiat mw serius ma drg n jgn tlmpau bermen dgn jnjii even xdpt tunaiikn ,, haty permpuan nii lembut , senang jtuh ciinta ,, so? pliis ,, huhu ,, maf n thanx dptbhagiia kn aq ,, aq hargaii sgt'sgt! kw tetap kwn aq ,, even aq ckp aq jatuh bencii ma kw tp hakiikatnya hatii aq msii jatuh syg ma kw ,, aq hepii bla kw hepii ,, :) syg awk ketat'ketat,, honestly,, bkn mudah mw lpakn org yg ta syg riight? but ? smpe bla mw gnii even kta uda sdaya upya ambiil haty dya , tp dya ambiil riingn ja ,, mcm benda tu men'men ,, heii ! kmuu!! hargaii bha urg tuu ,, bsyukurlaa masii ad iinsan yg snggup bwt gtuu ,, wahaii hatii bersabarlaa~ yakiin ada hiikmah dii sebaliik nii suma k ,, pray for me ,, insya-allah ,, maaf ! maaf ! maaf !